Selecteer een pagina

Luxe stoffen

Stoffen van hoge kwaliteit die van uw huis uw thuis maken. Stoffen voor gordijnen, meubels, wanden en zelfs lampenkappen.

Persoonlijk advies

Mark geeft op basis van uw wensen deskundig en persoonlijk advies. Op basis van andere gordijnen, meubilair of kleuren geeft Mark u een keuze uit passende stoffen. dat scheelt u een hoop zoeken.

Gordijnstoffen

Voor unieke gordijnen bent u bij D’Ananas aan het juiste adres. De collectie bevat een aantal unieke gordijnstoffen die nergens anders te koop zijn. Bekijk de merken van D’Ananas.

Eigen atelier

Uw gordijnen worden op maat voor u gemaakt en bij u thuis opgehangen. Zo weet u zeker dat de gordijnen goed zijn.

 

Meubilair

Van nieuw meubilair tot het stofferen van uw bestaande meubels. Het kan bij D’Ananas.

Nieuwe meubilair

Op basis van uw woning en wensen zal Mark samen met u meubilair bezichtigen. Mark weet welke leveranciers bij uw smaak passen. Op basis van zijn selectie kunt u gericht op zoek naar meubilair dat bij u past en natuurlijk lekker zit.

Stofferen van bestaand meubilair

U kunt er ook voor kiezen uw bestaande banken en stoelen opnieuw te stofferen. Mark weet welke stoffen passen bij uw interieur en zorgt ervoor dat de meubels worden opgehald, worden gestoffeerd en weer bij u thuis worden gebracht.

 

Wanddecoratie

Wanddecoratie bepaalt de sfeer van uw huis, in samenspraak met de meubels en gordijnen. Laat u verrassen met het unieke advies van Mark. Zo krijgen uw wanden ook kleur.

Behang

Mark maakt een selectie uit de honderden behangsoorten aan de hand van uw wensen en woning. Mark zorgt ervoor dat het behang in uw woning wordt aangebracht. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Verf

Het aantal kleuren verf is oneindig. Op basis van uw interieur wordt een passende kleur gekozen. Mark zorgt dat deze verf wordt gemaakt. Een schilder zorgt voor een schitterend eindresultaat.

Luxe gordijnstoffen

Met merken al .osighv .oaht a.tdgh

Meubilair

Van nieuw meubilair tot stofferen van bestaand meubilair.

Wanddecoratie

Behang en verf

D’Ananas

woondecoratie